IT
  TEKNIK
  NYTTA
Startsida
 
  Citatet:

Citat är avstängt!

 
 

 

  

Månadens  Presentation:


IDG PC support

IT | Teknik | Nytta
PC Support är ett supportforum på Internet där medlemmarna ställer frågor och ger svar på andras frågor. Tanken bakom PC Support är att alla - oavsett teknisk kompetens - ska kunna ställa frågor och hjälpa varandra med diverse problem.

- Denna sajt är jättebra om du undrar över något på din dator som du inte klarar av själv att lista ut.

 

 

Kents excelsida

IT | Teknik | Nytta
Här kan du hitta mer eller mindre kända tips och tricks om Excel och VBA. Om du inte hittar det du söker efter så titta in på Excelforumet och ställ en fråga så kanske någon annan Excellare hjälper dig.

- Jag som tycker att excel är ett sånt avancerat program, och här kan man lära ännu mer om vad programmet kan göra för dig.

 

 

Min kamera och ljuset

IT | Teknik | Nytta
Några råd kan jag ge dig i din färd på att försöka förstå ljuset. Resan är lång och fullärd blir du aldrig! På biblioteket finner du hyllmeter efter hyllmeter som på ett eller annat sätt berör människans aktiviteter och ljuset. Det första rådet du skall få, är att öppna dina ögon nästa gång du är ute på promenad. Vandrar du i staden höjer du blicken och betraktar husen och deras fasader, gator i deras fulla längd, bilar, människor, rök från skorstenar i med- och motljus, i solsken och regnväder. Egentligen behöver du återvända till det förundrade barnets stadium - då allt är märkvärdigt, då allt var nytt.

- Många goda tips på hur du förbättrar din fotokonst och får bilderna att se mer professionella ut..

 

 

Laga bilen

IT | Teknik | Nytta
Du klarar mer än du tror! Enkla beskrivningar av allt från att byta tändstift till hur du bäst vaxar din bil! Här på min sida hittar du allt för dig som är bilägare. Behöver du laga din bil eller är det bara dags för service?

- Oj sicken bra sida... för jag kan ju inget om bilar.... förutom att köra runt med min seneorita till Seat. 

 

 

Planex Webshop

IT | Teknik | Nytta
Visserligen är Planex en webshop från företaget Tradium AB, men oj så bra saker dom hade där.

Snygg grafik och bra priser på nätverksprylar. Dessutom rätt unika saker som fungerar i flera operativmiljöer och snabba routrar. Allt var wifi-certifierat och säkerheten hög, så jag tycker du ska ha en Planex nätverk-sak i ditt hem!

 

 

 

 Partners
Fem dagar med otroliga priser på produkter från kända varumärken.

Varje dag kl 10:00 släpper CDON en rejäl bonusdeal som du inte vill missa!

Kampanjen gäller
23 till 27 februari.

 

 

 

 

 

 

© ProKlick 2003 - 2019. All rights reserved. www.proklick.com